flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про впровадження сервісів для вразливих користувачів суду розповіла суддя-спікер Барського районного суду Юлія Салдан

20 квітня 2023, 11:30

Суддя-спікер Барського районного суду Юлія Салдан провела заняття для судових розпорядників у рамках підготовки у Національній школі суддів України. Суддя розповіла учасникам підготовки про впровадження сервісів для вразливих користувачів суду. Оскільки судові розпорядники є фахівцями, які безпосередньо спілкуються з відвідувачами суду, то для них важливо дізнатися про особливості комунікації з учасниками бойових дій та постраждалими від воєнних злочинів.

Під час заняття суддя Юлія Салдан, яка є сертифікованим тренером із впровадження сервісів для вразливих категорій користувачів суду, розповіла про спілкування з вразливими категоріями осіб: жертвами насильницьких злочинів, постраждалими від домашнього насильства, дітьми, потерпілими від воєнних злочинів.

Підготовка та підвищення рівня кваліфікації судових розпорядників місцевих, апеляційних судів, Вищого антикорупційного суду та Верховного Суду організована Вінницьким навчальним центром Національної школи суддів України. До заходу приєдналися і працівники апарату Барського районного суду.

Пресслужба Барського районного суду Вінницької області