flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники апарату Барського районного суду долучилися до он-лайн конференції на тему: «Створення системи підтримки вразливих груп користувачів судів та жертв воєнних злочинів»

27 квітня 2023, 10:04

     Днями працівники апарату Барського районного суду долучилися до он-лайн конференції на тему: «Створення системи підтримки вразливих груп користувачів судів та жертв воєнних злочинів», організованої Державною судовою адміністрацією України спільно з Міжнародною асоціацією судового адміністрування за підтримки Проєкту ЄС «Право – Justice», Програми USAID «Справедливість для всіх» та Всеукраїнської асоції працівників судів.

На заході обговорено пошук рішень щодо створення системи підтримки вразливих користувачів суду, свідків і жертв воєнних злочинів з урахуванням міжнародного досвіду.

Під час конференції представлено кращі практики, які запроваджені у судах України щодо підтримки вразливих користувачів суду, а саме: впровадження волонтерських рухів у діяльність судів, облаштування приміщень та роботи із вразливими групами.

Потужна робота професіоналів та реальні результати щодо впровадження підтримки вразливих користувачів суду мотивують. Працюємо задля Перемоги!

 Пресслужба Барського районного суду Вінницької області