flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Насичений просвітницький день у Барському районному суді

18 травня 2023, 09:34

17 травня 2023 року Барський районний суд долучився одразу до кількох заходів.

Суддя-спікер Юлія Салдан зі своєю командою провели інформативно-просвітницьку зустріч зі школярами 9-А класу Барського ЗЗСО І – ІІІ ступенів № 1. Суддя розповіла про історію суддівської мантії, про категорії справ, які розглядаються у Барському районному суді, вичерпно відповіла на усі питання, які задавали старшокласники. Виступили також помічник судді Сергій Ярковський та секретар судового засідання Світлана Захарчук. Працівники апарату розповіли про свої посадові обов’язки.

Інтерактивна зустріч проведена у форматі «питання-відповідь». Школярі жваво цікавилися процесуальними тонкощами у судових спорах.

«Усі питання були дуже цікавими. Завжди захоплююче спілкуватися з молоддю, адже Ви – майбутнє вільної незалежної України!», – підсумувала зустріч суддя-спікер Юлія Салдан.

 

Також працівники апарату Барського районного суду долучилися до науково-практичного семінару «Сучасна юриспруденція від теорії до практики», організованого юридичною клінікою Барського гуманітарно-педагогічного коледжу ім. М. С. Грушевського». Секретарі судових засідань Світлана Захарчук та Олеся Рашевська висвітлили  теми  щодо практичних аспектів у роботі секретаря судових засідань та судових засідань, які проводять у дистанційному режимі, а судовий розпорядник Ярослав Мудрик розповів про сучасні методи та форми роботи судового розпорядника.

 

 

Пресслужба Барського районного суду Вінницької області