flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформаційно-просвітницька робота у Барському районному суді триває

14 липня 2023, 10:46

Важливим напрямком комунікаційної діяльності Барського районного суду є просвітницька діяльність. Тому у суді регулярно проводяться інформаційні зустрічі.

Днями у суді відбувся черговий такий захід для студентів Барського гуманітарно-педагогічного коледжу імені М.С. Грушевського. З промовами для студентів виступили суддя-спікер Юлія Салдан та керівниця апарату суду Тетяна Вовк. Суддя розповіла про категорії справ, які розглядаються у Барському районному суді та особливості їх розгляду відповідно до спеціалізації. Керівниця апарату розповіла про свій шлях у судовій системі, розкрила поняття «апарат суду» та про роботу кожного з працівників апарату. Комунікація між представниками суду та студентством була на високому рівні, адже діти підготували багато цікавих та змістовних питань.

13 липня 2023 року у рамках просвітницького проєкту майбутні правники, студенти Барського гуманітарно-педагогічного коледжу імені М.С. Грушевського, мали унікальну можливість бути вільними слухачами у судовому засіданні у кримінальному провадженні за обвинуваченням місцевого жителя у вчиненні кримінального проступку, передбаченого частиною 1 статті 249 КК України.

 

Пресслужба Барського районного суду Вінницької області