flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Головою Барського районного суду обрали Олену Питель

30 січня 2023, 15:16

Сьогодні у Барському районному суді Вінницької області відбулися вибори голови суду. За результатами таємного голосування зборів суддів на цю посаду обрали Олену Питель. Повноважень очільниці установи вона набуде з 1 лютого 2023 року, коли закінчиться строк повноважень попередньої голови Віти Єрмічової.

Олена Питель працює суддею Барського районного суду з 2012 року. Вона успішно пройшла кваліфікаційне оцінювання і підтвердила свою здатність здійснювати правосуддя. В органах судової влади Олена Віталіївна працює з 1998 року. Кар’єрний шлях розпочинала з посади діловода Замостянського районного суду міста Вінниці, працювала на посадах секретаря суду, секретаря судового засідання, консультанта. Має досвід роботи у Територіальному управлінні Державної судової адміністрації у Вінницькій області головним спеціалістом і завідувачем юридичного сектора

«Своє бачення роботи системи правосуддя загалом хотіла би виразити словами Вольтера: «Свобода полягає в тому, щоб залежати тільки від законів». Місію як очільниці установи, насамперед, бачу у забезпеченні ефективної роботи апарату суду задля підтримання на належному доступу до правосуддя», - зазначила Олена Питель.

Пресслужба Барського районного суду Вінницької області