flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Баченням відкритості суду завдячую ХАС - Юлія Салдан про творчий досвід в судових комунікаціях

16 травня 2024, 11:27

Сьомий рік поспіль на теренах Хмельниччини працює судовий інформаційний медіа центр, створений на базі Хмельницького апеляційного суду. Комунікаційна команда центру створює унікальні сюжети із зали судових засідань, спеціалізовані програми «Феміда в деталях», «Феміда в деталях. Talk», спецпроєкт «Автопортрет. Бути суддею».
Досвід Хмельницького апеляційного суду як зразковий для інших регіонів рекомендувала Рада суддів України своїм рішенням N37 від 08.06.2017.
До призначення на Вінниччину в унікальній комунікаційній команді працювала Юлія Салдан, нині суддя-речниця Барського районного суду Вінницької області.
«Цей надзвичайний творчий досвід сформував моє бачення відкритості суду і переконав у необхідності прямої комунікації судів із громадськістю.
Тож радо продовжую свій шлях відкритості, уже будучи суддею-речницею. Звісно, з навантаженням у першій інстанції це дуже складно, та все ж просвітницькі заходи за участі учнів і студентів дуже мене надихають і мотивують працювати ще краще. Щирі розповіді про суддівські будні простими словами дозволяють молоді зазирнути за лаштунки правосуддя» - зазначає Юлія Салдан.
Бажаємо творчій команді Хмельницького апеляційного суду натхнення і наснаги для реалізації нових проєктів!

Пресслужба Барського районного суду Вінницької області